София и още няколко града ще бъдат блокирани от нов протест на транспортния

...
София и още няколко града ще бъдат блокирани от нов протест на транспортния
Коментари Харесай

Отново протест на превозвачи - този път на защитниците на новата камара

София и още няколко града ще бъдат блокирани от нов протест на транспортния отрасъл - този път на тези, които поддържат основаването на Българска автомобилна камара. Протести против нея също бяха проведени неотдавна.
 Превозвачите благодарят на Борисов, министър председателят спечелил сърцата на почтените хора
Предишното неодобрение бе разсеяно от премиера Борисов, който изиска да бъде отдръпнат законопроектът за камарата, до момента в който браншът реализира консенсус.

Протестът през днешния ден ще стартира след 10 часа. Камиони и рейсове ще има на софийския булевард „ Цариградско шосе ” и в региона на храм-паметника „ Св. Александър Невски ”.

Законопроектът за автомобилната камара раздели превозвачите. Голяма част от тях недоволстват, че по този начин един от огромните играчи на пазара ще диктува разпоредбите. Като контрадействие през вчерашния ден от автобусния отрасъл оповестиха, че се сплотяват в конфедерация. Решението е взето единомислещо след извършена среща на национално показаните организации в автобусния бранш, оповестиха от Браншовия съюз за стопанска самодейност в превоза.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР